Goda nyheter för Karming

Karming har glädjen att informera om att Karming har engagerat Thomas Eulau som rådgivare. Thomas har under många år arbetat på arbetsgivarorganisationen Svensk Handel som han lämnade i slutet av oktober 2018 för att gå in ”aktiv pension”. Thomas har där innehaft många ansvarsområden och under de senaste åren har han bl.a. ansvarat för utvecklingen av de kvalitativt bra medlemsförmåner som Svensk Handel tillsammans med olika samarbetspartners erbjuder sina medlemsföretag till förmånliga villkor.

Vi på Karming har i samband med denna utveckling lärt känna Thomas och vi är övertygande om att Thomas erfarenheter, även på det internationella planet, kommer att vara värdefulla för utvecklingen av Karming.

 

Vid frågor vänligen kontakta oss

Tel: 08-128 96 100

E-mail : sales@karming.se

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *