Press

Pressmeddelande • Maj 4, 2018

Nu lanseras Smartkundklubb.se – ett nytt smart vapen mot butiksdöden

Den nya svenska start-upen Karming lanserar nu ett digitalt och smart kundklubbskoncept som möjliggör för mindre företag och butiker att dra nytta av samma digitala teknik som e-handelsaktörer och stora kedjor använt för att utveckla sina populära lojalitetsprogram.

Parallellt med att e-handeln växer och mindre butiker och företag får svårare att konkurrera utan dyra investeringar i teknik, så ökar svenskarnas intresse för så kallade lojalitetsprogram. Karming, tar fasta på den här utvecklingen och lanserar ett smart kundklubbskoncept som överbygger det digitala gapet mellan den stora och lilla aktören.

Ungefär åtta av tio svenskar är medlemmar i ett lojalitetsprogram, men kunderbjudandet är koncentrerat till större kedjor och företag som har möjlighet att hantera mycket information om sina kunder. De lösningarna som funnits hittills har varit för dyra och avancerade för den lilla aktören. Till exempel är juridiken och tekniken som ett lojalitetssystem kräver är ofta övermäktiga för enskilda handlare.

Karming tillhandahåller en prenumerationslösning – Smartkundklubb.se – som ger användare möjlighet att i ett enkelt gränssnitt skapa en egen mobil kundklubb och kundanpassade kampanjer, som kan skräddarsys efter kundernas demografi eller tidigare preferenser. Användarna kan också formge och anpassa kampanjerna efter egna varumärken och koncept. Lösningen är GDPR-anpassad och Karming ser förutom detaljhandeln caféer, restauranger, frisörer, skräddare och skomakare som viktiga kundgrupper.

Den lokala butiken har en stor fördel mot e-handeln – fantastiska relationer mellan människor. Det gäller att med digitala verktyg dra nytta av det här personliga mötet. Det kan vi nu göra något åt och ge aktörer som kämpar med digitaliseringen ett nytt verktyg.

Om Karming AB
Karming AB grundades år 2017 och är ett molntjänstföretag som vill vara med och digitalisera omvärlden. Karming skapar lojalitetstjänster till alla typer av företag – allt från butiker till frisörer, café & restaurang. Grundtanken är att digitala värden ska komma även de små aktörerna till gagn.

Läs mer på www.karming.se

Kontaktuppgifter

Karming AB

sales@karming.se

Tel: 08-520 058 82