Introduktion

Jag kommer att sälja våra tjänster i denna blogg. Ofta skrivs dessa typer av bloggar till en början neutralt (som att man inte vill sälja sina tjänster utan bara älskar detta så mycket att man inte kan hindra sig från att skriva om det). Sedan när läsaren litar på en så smyger man in ”man kan även titta på den här lösningen – ungefär en exakt sådan som vi råkar saluföra här på företaget”. Men, du är smartare än så – och jag är smartare än så. Och vi har alla väldigt lite tid.

Jag råkar dessutom vara fanatiskt övertygad om att denna tjänst är otroligt värdefull för butiken år 2018. Detta ger mig förhoppningsvis en större möjlighet att skriva helt öppet kring alla olika teman jag tar upp. Hoppas att du hittar något intressant bland våra ämnen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *